Livsstil og forbrug

22-års Jubilæum og Street Food område på Bolig & Livsstilsmessen i Middelfart

Malene Patzer og Palle Nielsen fra Compass Fairs står i spidsen for Middelfart messen i den kommende weekend.

I den kommende weekend er Bolig & Livsstilsmessen tilbage i Lillebæltshallerne i Middelfart med ryk ind af et stort antal udstillere, og som noget nyt med et street food område til de sultne og tørstige besøgende.

Messen kan i år fejre 22-års Jubilæum med succes, og ifølge den passionerede duo, Malene Patzer og Palle Nielsen, der står i spidsen for Middelfart messen, agter de at fortsætte traditionen og bringe det nyeste inden for bolig og livsstil til de mange trofaste messegæster.

– Messen har igennem årene nydt godt af den gode opbakning fra både lokale & regionale virksomheder og er et årligt højdepunkt for utallige messegæster. Det er denne lokale opbakning, der har været kernen i messens vedvarende succes, fortæller Malene Patzer.

– Og vi ved, at udstillerne glæder sig til at præsentere exceptionelle messetilbud, nyheder og give gode råd om boligrenovering og indretning, samt dele ud af deres ekspertise indenfor delikatesser og livsstilstips, supplerer Palle Nielsen

Med det nye street food-område, håber duoen at gæsterne kan oplade med lækker mad og forfriskninger, indimellem de mange spændende messestande.

Dato: 11. – 12. november 2023

Åbningstider: lørdag fra 10:00-17:00 & søndag fra 10:00-16:00

Sted: Lillebæltshallerne, Middelfart

Entré pris: Voksne: kr. 75,- | Børn under 18 år: Gratis adgang

Messen er arrangeret af Compass Fairs, der i dag kan prale af titlen som Skandinaviens største messearrangør. Med vores ekspertise i branchen garanterer vi en messe af høj kvalitet, som både udstillere og gæster vil få glæde af.

Om Boligdage.dk:

Boligdage.dk er Danmarks førende platform for bolig- og livsstilsmesser, der forbinder udstillere med tusindvis af besøgende hvert år. Vores mission er at inspirere, oplyse og forbinde mennesker med passion for bolig og livsstil.

Kommentarer